miercuri, 8 iulie 2009

Musulmanii din Marea Britanie sunt îndemnaţi să-i omoare pe necredincioşi

n documnetar de televiziune, care va fi difuzat luni seară, pe un canal din Marea Britanie, arată cum membrele uneia dintre cele mai mari moschee din Marea
Britanie îi îndeamnă pe musulmani să-i omoare pe homosexuali şi pe cei care comit adulter. Mai mult, potrivit femeilor musulmane extremiste de la „Regent`s Park Mosque”, cei care se convertesc la o altă religie ar trebui, de asemenea, ucişi.

Moscheea la care s-a făcut documentarul era una dintre cele mai respectate centre ale culturii musulmane din vestul Europei. De asemenea, reprezentanţii moscheii declaraseră, în trecut, că permit vizitarea ei de către persoanele cu altă apartenenţă religioasă. Însă, documentarul arată o altă faţă a instituţiei şi prezintă câteva femei musulmane care ţin predici în faţa unor grupuri de elevi. Ele îi învaţă pe aceştia că necredincioşii sunt „fiinţele cele mai murdare, rele, perverse şi care fac cel mai mare rău.” „Va veni vremea în care aceştia vor muri, aşa cum orice fiinţă necredinciosă merită.” au mai spus acestea în documentar. Potrivit „Daily Mail”, slujbele ţinute de femeile musulmane şi care au fost filmate cu o cameră
secretă, descriu Marea Britanie ca fiind un „tărâm al răului”. De aceea, musulmanii sunt încurajaţi să nu vorbească cu nimeni de altă religie.

Dr Ahmed Al Dubayan, directorul general al moscheii, a declarat publicaţiei „Daily Mail”, că femeile musulmane din documentar nu au fost autorizate să ţină acele predici şi că spusele acestora nu reflectă viziunea moscheii.

Documentarul va fi difuzat chiar în ziua în care musulmanii intră în postul Ramazanului. Începând cu ziua de luni, timp de 29 de zile, musulmanii trebuie sã se abţină complet de la potolirea setei şi foamei, pe timpul zilei, abstinenţa fiind impusă şi în privinţa relaţiilor intime.

Niciun comentariu: