marți, 28 aprilie 2009

Scandal la Londra: Gabriela Irimia şi Lembit Opik s-au despărţit

Poate pentru că reality-show-ul „Living With The Cheeky Girls“ a înregistrat, în seara lansării, o audienţă foarte scăzută, Gabriela Irimia, una dintre gemenele Cheeky, face vâlvă cu un anunţ neaşteptat: l-a părăsit pe logodnicul său, parlamentarul britanic Lembit Opik.

Deşi tabloidele britanice comentează pe larg eşecul acestui show, mama gemenelor neagă audienţele dezastruoase, precizând că episodul a avut un asemenea succes
încât a fost redifuzat, la cererea telespectatorilor.

Tabloidul britanic „News of the World“ precizează că motivul rupturii ar fi neînţelegerile apărute în ultima perioadă. Cântăreaţa este furioasă, refuză să-l întâlnească pe Opik şi nici măcar nu-i mai răspunde la telefoane
. „Gabi este foarte stresată şi vrea să fie singură. Este nefericită şi plânge foarte mult. I-au ajuns cele întâmplate în ultima vreme“, a declarat o sursă apropiată româncei.

Deşi cei doi s-au logodit în această primă vară, la Roma, şi plănuiau să se căsătorească anul viitor, relaţia a început să „scârţăie“ de ceva vreme. Gabriela (25 de ani) şi Lembit (42 de ani) au avut o primă dispută în urmă cu două săptămâni, la o gală desfăşurată la Londra, unde Cheeky Girls au susţinut un recital. Parlamentarul „domina conversaţia şi a încercat să întârzie apariţia pe scenă a logodnicei sale, care, până la urmă, s-a dus să cânte, apoi a părăsit locul fără ca măcar să vorbească cu el“. Tensiunile dintre cei doi au fost vizibile şi în show-ul „Living With The Cheeky Girls“, în care cei doi se ceartă, la un moment dat, deoarece Opik a apărut destul de târziu la aniversarea de 53 de ani a Margaretei Irimia, mama fetelor.

Niciun comentariu: