marți, 28 aprilie 2009

ziare.ro - vesti bune pentru cititori

Site-ul de stiri online ziare.ro a lansat marti, 15 iulie, propriul player video
Noul serviciu va prezenta un sumar al celor mai importante stiri ale zilei, actualizarea informatiei facandu-se 24 de ore din 24.

Noutatea consta in faptul ca playerul video al ziare.ro va permite vizitatorilor sa urmareasca stirile nu doar in format text, ci si audio-video. Pe de alta parte, advertiserii vor avea posibilitatea sa integreze clipuri video in stiri.

“Suntem siguri ca acest player este un pas important in piata publicitatii
on-line, insa ne dorim ca inainte de toate vizitatorii site-ului sa fie cei care sa aprecieze noul serviciu oferit de ziare.ro. Mai multi vizitatori fideli si multumiti ne vor aduce pe termen lung si mai multi clienti publicitari”, a declarat Marian Tita, managing director al companiei Pravalia de Net, firma
care de la 1 iulie 2008 a preluat site-ul ziare.ro.
Reprezentantii companiei
au declarat ca site-ul ziare.ro are, lunar, peste 4 milioane de afisari.

Conform propriilor estimari, prin noul serviciu de video-stiri numarul de afisari va creste cu 10% in urmatoarele 2-3 luni.
ziare.ro este unul dintre cele mai vizitate agregatoare de stiri (site-uri de revista a presei) din Romania. Lansat in martie 2004, de catre Inside Communication, site-ul a fost recent preluat de catre Pravalia de Net, o companie noua, care va dezvolta mai multe proiecte in domeniul comunicarii on-line.

Niciun comentariu: