vineri, 28 august 2009

Incepe Timis Rally – Realitatea TV 2009

Timis Rally – Realitatea TV 2009 va incepe vineri, 24 aprilie, la ora 16 cu super speciala de langa stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, iar restul de 14 probe speciale sunt programate sambata, 25 aprilie, de la ora 09:00 in jurul orasului Lugoj.

Pentru pilotul Alex Filip sezonul 2009 din Campionatul National de Raliuri debuteaza la Timisoara cu un nou copilot, Bogdan Iancu, aceeasi masina, Citroen C2 R2, si acelasi obiectiv: titlul de campion la grupa A.
Dupa trei ani in care locul din dreapta a fost ocupat de Gicu Nemes, Alex Filip va ataca sezonul 2009 impreuna cu Bogdan Iancu, un copilot care a mai stat in dreapta pilotilor: Mihai Leu, Gunther Graef, Bebe Balea, Horatiu Ionescu Cristea si Valentin Porcisteanu si care are in palmares patru titluri de campion (doua la grupa N 1,6 si doua la grupa H). „Experienta lui Gicu Nemes a fost un ajutor fantastic in cariera mea. Acum a sosit timpul pentru o schimbare. La primele teste cu Bogdan Iancu totul a fost perfect, ramane sa vedem cum ne vom intelege la primul raliu impreuna”, a spus Alex Filip.

Niciun comentariu: