duminică, 9 august 2009

Madalin Voicu ameninta conducerea PSD: "Daca eu vorbesc, jumatate din politicienii din Romania fug din tara"

eputatul PSD de Giurgiu, Madalin Voicu, a avertizat ca jumatate din politicienii din Romania vor fugi din tara in cazul in care se va hotara sa faca dezvaluiri. "Daca eu vorbesc, jumatate din politicienii din Romania fug din tara", a afirmat Voicu joi seara, la Realitatea TV, in contextul conflictului pe care il are cu Marian Vanghelie, dupa ce acesta a anuntat excluderea lui Madalin Voicu din PSD.
Ulterior, vineri, Madalin Voicu a pretins: "Eu nu sunt turnator."
Madalin Voicu l-a atacat vineri in mai multe randuri pe Marian Vanghelie, sugerand de doua ori existenta unei orientari homosexuale a primarului Sectorului 5.
"Vanghelie are apetit spre lucruri facute pe dos", a afirmat Voicu, fiind avertizat de moderatorii Realitatea TV asupra sugestiei sale implicite. "Marian Vanghelie e un fel de Nero, si la propriu si la figurat", a adaugat Voicu.
El a repetat ca nu intelege motivul pentru care a fost eliminat din partid, dupa ce Marian Vanghelie a acuzat situatia slaba in care se afla organizatia PSD Giurgiu. "Vanghelie bate campii", a conchis Madalin Voicu.
Totusi, Madalin Voicu a dat un indiciu despre posibilele motive care au stat la baza excluderii sale, insistand ca "daca ramaneam (PSD, n.red.) in Opozitie ar fi fost cea mai buna
solutie".

Niciun comentariu: