marți, 24 martie 2009

500.000 dolari!

Atât a câştigat fiecare, Federer şi Sampras, pentru meciul demonstrativ jucat, luni noapte, la Madison Square Garden din New York

Liderul clasamentului ATP, Roger Federer, a reuşit să-l învingă iarăşi pe fostul număr 1 mondial, Pete Sampras, scor 6-3, 6-7, 7-6. Meciul demonstrativ, al patrulea între cei doi, a avut loc la Madison Square Garden din New York în faţa a nu mai puţin de 20.000 de spectatori.

Elveţianul a avut nevoie de 2 ore şi 20 de minute pentru a-l învinge pe Sampras, retras din activitate în anul 2002, după succesul de la US Open. Americanul a arătat însă că a rămas un adversar redutabil, deşi a împlinit 36 de ani, fiind foarte aproape de victorie în setul decisiv, când a condus la un moment dat cu 5-2.

Sampras nu şi-a pierdut prospeţimea, în ciuda celor 36 de ani împliniţi deja
„A fost un meci grozav. Cred că din cauza asta au venit atâţia oameni. Nu se întâmplă foarte des să-l vezi pe teren pe numărul 1 mondial şi poate pe cel mai bun tenismen al tuturor timpurilor", a spus Federer, în timp ce Sampras nu a putut să-şi ascundă dezamăgirea pentru această nouă înfrângere.

Niciun comentariu: